Nieuwe Verbinders

Nieuwe Verbinders is een project van Diversion om bruggen te bouwen tussen botsende wereldbeelden.

about

Deel 1

Dit onderdeel bestaat uit trainingen en masterclasses van experts en ervaringsdeskundigen op gebied van taboeonderwerpen, bruggen bouwen tussen botsende wereldbeelden en bepaalde vaardigheden als presenteren en pitchen. Deze masterclasses gingen over oa hoe we onze waarden in kunnen zetten om connecties te maken tussen wereldbeelden en onze emoties op een creatieve manier kunnen delen.

Deel 2

Vervolgens ga je aan de slag bij een maatschappelijke organisatie, waar je werkt aan een challenge. De organisatie waar ik aan de slag ga is Gemeente Amsterdam. Hier ga ik met een groepje werken met De Amsterdamse Klas aan kansengelijkheid in het onderwijs. Hierbij gaat het om advies geven en beleid maken over het onderwerp.

wat ik heb geleerd

Ik heb geleerd om te kijken naar hoe mijn waarden overeenkomen met die van anderen, maar dat onze normen anders kunnen zijn. Ik heb geleerd hoe campaigning werkt en hoe je dit in kan zetten. Bovenal heb ik, persoonlijk, geleerd om te spreken wanneer ik ongelijkheid opmerk, ook al zullen anderen hier defensief op reageren.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van adviseren, beleid of trainingen geven? Neem gerust contact op!

Volgende project: Meervaart Studio

%d bloggers liken dit: