Educatie

Ik ben beschikbaar voor alle groepen op de basisschool in Amsterdam en Diemen, en voor educatieve organisaties. Vanaf nu tot aan de zomervakantie ben ik beschikbaar op dinsdag, donderdag en maandag om de week.

Momenteel werk ik al 1,5 jaar als invaller, vaak langdurig bijvoorbeeld voor ziekteverlof. Naast het lesgeven op scholen ben ik ook bezig met creatievere uitingen en met wereldburgerschap(onderwijs), zie de pagina’s projecten en research voor voorbeelden. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren bezig zijn met het ontwikkelen van hun talenten, creatief zijn en met de wereld om hen heen. Dit wil ik ook terugbrengen in mijn lessen in het onderwijs. 

De mogelijkheden

Les uit de methode

Het liefst liggen de methodes klaar en is er duidelijkheid over welke lessen er gegeven moeten worden. 

Tip: Het best te kiezen als ik vaker voor de klas sta.

Verhaal over een land

De verwerkingsopdrachten worden hierop gebaseerd. Een aantal voorbeelden voor de verwerking zijn; een verhaal schrijven, een aardrijkskundeles over het land, klassikaal of in onderzoeksvorm, een topoles, een geschiedenisles over het land, een biologieles over de geografie in het land, en als creatieve les(sen) een dramales, muziekles of knutselles. De lessen zijn opgedeeld in lessen voor groep 1/2, groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. 

Tip: Het best te kiezen als ik eenmalig voor de klas sta.

Fotografie

Beschikbaar vanaf na de voorjaarsvakantie. Kinderen leren hoe ze een verhaal vertellen met fotografie. De duur hiervan is een dagdeel van 2 á 3 uur en voor nu alleen beschikbaar voor groep 6, 7 en 8. Vereisten zijn dat de kinderen een mobiel mee mogen nemen en dat we naar buiten kunnen, in de wijk rondom de school. 


Laten we samen wat bouwen.


%d bloggers liken dit: